Kezdőlap Kék Fény 15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a gyöngyösiektől

15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a gyöngyösiektől

951
0

A budapesti rendőrök elfogták azt a két férfit, akik több mint 10 kilogramm marihuánát akartak eladni Pesten.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két gyöngyösi férfi 2017. szeptember 6-án délután Szegeden egy parkolóban vették át a kábítószert – továbbértékesítés céljából – egy harmadik személytől. A megszerzett árut J. Attila autójába tették, majd elindultak Budapestre úgy, hogy K. János egy másik autóval kísérte.

Pár órával később a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának és a BRFK Közrendvédelmi Főosztályának munkatársaival együttműködve az egyik férfit Budapesten, a X. kerület Hungária körúton, míg társát a Rákóczi híd budai lehajtójánál fogták el.

A rendőrök az autók átkutatásakor megtalálták a korábban vásárolt 10,908 kilogramm marihuánát, valamint lefoglaltak több mint kétmillió forint készpénzt és valutát.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a 21 éves J. Attilát és a 28 éves K. Jánost kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: www.kekesonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét