Kezdőlap Kék Fény Bántalmaztak, majd kiraboltak két embert Hevesen

Bántalmaztak, majd kiraboltak két embert Hevesen

780
0
Képünk csak illusztráció. Fotó: police.hu
A rendőrök az adatgyűjtést követően néhány órán belül elfogták és előállították a két hevesi fiatalt a városi rendőrkapitányságra.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves és egy 19 éves helyi lakos ellen a Hevesi Rendőrkapitányság – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozás eddigi adatai alapján L. János és társa idén augusztus 30-án 15 óra 45 perc körül Hevesen, a Fő úton megállított két erdőtelki lakost, majd egyikőjük lefogta a férfit, a másik pedig egy bicskával a kezében a pénzét követelte több alkalommal. Mivel ennek nem tett eleget, megütötték, zsebeit átkutatták, majd elvették a készpénzét, továbbá a férfi védelmére kelő nőt is bántalmazták.

A bűncselekmény elkövetői ezután távoztak a helyszínről. A rendőrök az adatgyűjtést követően néhány órán belül elfogták és előállították a két hevesi fiatalt a városi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett hallgatták ki őket. A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozását.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét