Milliárdos magánberuházás Egerben

Fellegvár épül a sport és az egészséges életmód szerelmeseinek a megyeszékhelyen.

Exkluzív társasház, sportkomplexum, valamint életmódközpont épül Egerben a Nagylapos területén (nem messze a Lidl-től), egy közel egymilliárd forintos magánberuházásból. A City Life Center szolgáltató központ célja, hogy igényes lakásokkal bővítse az egri ingatlanpiacot, valamint hogy egy szakmailag tökéletesen felszerelt sport- és rekreációs központot biztosítson a városlakóknak, igényes környezetben.

A beruházás alapkőletételén jelen volt Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, aki elmondta, a rendkívül sikeres Családi Otthonteremtési Kedvezmény miatt egyre nagyobb a kereslet az igényes lakásokra, s egyre többen szeretnének igényes környezetben sportolni, hódolni az egészséges életmódnak. Hozzátette: a City Life Center teljeskörűen kielégíti majd ezeket az igényeket.

Tóth Áron beruházó kiemelte, Észak-Magyarország legszínvonalasabb fitness termét és spa részlegét szeretnék kialakítani, céljuk, hogy a hobbisportolóktól az olimpikonokig mindenki szívesen látogasson majd el a komplexumba.

Forrás: www.heol.hu

One thought on “Milliárdos magánberuházás Egerben

 • 2017-04-24 at 10:21
  Permalink

  Tisztelt Nyitrai Úr!
  Örömmel hallom,hogy szeretett városunkba milyen exkluzív fellegvár épül a Nagylaposon. Említi a rendkívül sikeres CSOK-ot,aminek annyira nem örülök,mivel az én lányom már nem tudja igénybe venni,mivel éppen welnessezik a svájci frankos hitelében.
  Tisztelettel: Tóth Gyuláné.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.