Kezdőlap Kék Fény Így kapták el a gyöngyösi striciket a rendőrök – Videó

Így kapták el a gyöngyösi striciket a rendőrök – Videó

583
0
Fotó / police.hu
Négy gyöngyösi férfit fogtak el és vettek őrizetbe a rendőrök szerdán reggel. Gyermekprostitúcióval és kábítószer birtoklással is gyanúsítják őket.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen, október 4-én a kora reggeli órákban gyöngyösi otthonuk közelében elfogtak két helyi férfit, akik ez év eleje óta egy felnőtt korú és egy fiatalkorú lányt prostitúciós tevékenység végzésére bírtak rá. A gyanú szerint a két férfi egy internetes oldalon hirdetésekben a saját lakásukra szervezett a két nőnek alkalmi partnereket és az abból befolyt pénzösszegek jelentős részét maguknak tartották meg.

A 23 éves M. Arnoldot és a 46 éves M. Józsefet előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol ellenük – őrizetbe vételük mellett – kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az eljárásban felmerült információ arra vonatkozóan is, hogy G. Máté 23 éves gyöngyös lakos a hirdetések kezelésével, szerkesztésével segített a másik két gyanúsítottnak, így ellene prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A házkutatások során a rendőrök egy közeli ingatlan pincéjében elrejtve különböző fejlettségi fokú kannabisz növényeket továbbá azok termesztéséhez használt tárgyakat is találtak. Az ott lakó 41 éves Sz. Istvánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Továbbá a rendőrök egy gyöngyösoroszi lakóingatlanban is lefoglaltak több – feltehetőleg – új pszichoaktív anyagot, amelyek szakértői vizsgálatát követően további gyanúsítottak kihallgatása várható.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét