Kezdőlap Magyarország Ötletpályázatot hirdet Gyöngyös!

Ötletpályázatot hirdet Gyöngyös!

675
0

Gyöngyös Város Önkormányzata pályázatot hirdet egy országosan is egyedülálló, nagy városi rendezvény megteremtése céljából. Lehetőség van legfeljebb két gépelt oldal terjedelmű ötletek, vagy kidolgozott, részletes költségbecslést, marketing- és programtervet tartalmazó pályázatok benyújtására.

Az új városi nagyrendezvény lehet akár teljesen új ötleten alapuló, akár a meglévő városi nagyrendezvényeket magában foglaló, többnapos vagy egyhetes fesztivál. A cél egy olyan esemény létrehozása, amely alkalmas arra, hogy országos népszerűségre szert téve még vonzóbbá tegye városunkat a turisták számára, és kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget nyújtson Gyöngyös és a környező települések különböző korosztályú lakóinak. A tervezett rendezvény lehetőleg a nyári tanítási szünet idejére essen, helyszínként pedig a város több terét, akár a teljes belvárost érintheti.

A pályázatokat „Fesztivál” jeligére várjuk a polgármesteri hivatal titkárságára Hiesz György polgármesternek címezve 2017. szeptember 11-ig. (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) A munkák mellé kérjük, a jeligét tartalmazó, zárt borítékban írják meg nevüket, címüket.

A legjobb pályamunkákat az önkormányzat 500 000 forint összértékben díjazza.

Bővebb felvilágosítás a bezzeg.eniko@hivatal.gyongyos.hu e-mail-címen kérhető.

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét