Kezdőlap Magyarország Gyöngyösieket kérdeznek

Gyöngyösieket kérdeznek

773
0

Lakossági adatfelvételt végez Gyöngyösön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2017. január 1. és március 31. között.

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft., igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki a statisztikai mintavétel reprezentativitásának szabályait követve. A válaszadás a kijelölt háztartásban élők számára nem kötelező, de részvételükkel nagymértékben hozzájárulnak az országról, régióról, településről készülő hiteles statisztikák előállításához.

 

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, és az adatok csak összesített formában, a személyes azonosíthatóság lehetősége nélkül kerülnek nyilvánosságra. A KSH az egyedi adatokat bizalmasan kezeli, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el.

A lakosság részére munkanapokon 8 és 16.30 óra között az (1) 345 6714 telefonszámon adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

A Központi Statisztikai Hivatal köszöni a lakosság együttműködését, amellyel hozzájárul a felmérés sikeres végrehajtásához.

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét