Kezdőlap Kék Fény Balesetet okozhatott, a rendőrség keresi a férfit

Balesetet okozhatott, a rendőrség keresi a férfit

634
0
Nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőnek, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A rendelkezésre álló adatok alapján idén augusztus 8-án 8 óra 30 perc körül ismeretlen személy Egerben, a Rákóczi út 100. szám alatti áruházak közötti szervíz útra balra kanyarodott az általa vezetett sötét színű személygépkocsival, miközben nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőnek, akit elütött. Az autót vezető férfi megállt, megpróbált segítséget nyújtani a gyalogosnak, aki később jelentkezett orvosi vizsgálatra. A nő a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy az érintett személygépkocsi vezetője, illetve aki a baleset körülményeire vonatkozóan bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a 36/522-111-es számon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét