Kezdőlap Magyarország Szörnyű tragédia Egerben

Szörnyű tragédia Egerben

797
0
Mély megrendülést és együttérzést olvashattunk ki abból a felhívásból, amelyet egy egri tanárnő halálhíre, s a családja meglehetősen nehéz helyzete okán fogalmaztak meg a napokban a kollégái, barátai.

„B. Tóthné Lakatos Edina, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának biológia–kémia szakos tanára tragikus hirtelenséggel július 15-én, életének 34. esztendejében váratlanul elhunyt. Maga után hagyva szerető férjét, aki szintén az Eszterházy Károly Egyetem oktató munkatársa, valamint két csodás pici gyermekét, Boglárkát, aki hároméves és a kétesztendős kisfiát, Bencét. A rendezett körülmények között élő egri pedagógus házaspár az életük elején járt. Tervezték a közös jövőjüket. Hitelt vettek fel. Edina tragikusan váratlan halála nem kizárólag szinte feldolgozhatatlan lelki terhet ró a család minden tagjára, hanem mindemellett nagy anyagi létbizonytalanságot is. Kérünk minden jó érzésű, segíteni tudó és segíteni akaró embert, hogy a két kisgyermek megsegítésére adakozni szíveskedjenek, és értesítsék erről azon ismerőseiket, akikről feltételezik, hogy szintén tudnak segíteni.” (Forrás)

A Heves Megyei Hírlap szerkesztősége is úgy döntött, hogy a kezdeményezés mellé áll. Mindazok, akik segítségüket ajánlanák fel a családnak, írjanak e-mailt a szerkesztoseg@heves­megyeihirlap.hu címre. Segítenek felvenni a kapcsolatot a családdal.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét