Kezdőlap Kultúra Dr. Novák Tamás nyerte el az Aranykréta díjat

Dr. Novák Tamás nyerte el az Aranykréta díjat

1090
0

A 2017-es év legkiválóbb oktatójának kiválasztásában több mint 400 hallgató vett részt.
Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata 3 évvel ezelőtt vándordíjat hozott létre, melyet minden évben a hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktató kapja meg.
Annak érdekében, hogy hitelesen ítélhessék oda a díjat, kétfordulós rendszerben, teljes anonimitás mellett értékelhettek a hallgatók az alábbi szempontok szerint: felkészültség, korrektség, átlátható előadásmód, segítőkészség, továbbá a követelményrendszerének teljesíthetősége. A 2017-es év legkiválóbb oktatójának kiválasztásában több mint 400 hallgató vett részt.

A 2016/2017-es tanévben a Hallgatói Önkormányzat a legkiválóbb oktatónak járó Aranykréta díját Dr. Novák Tamás egyetemi docens úrnak ítélte. A díjat Tóth Sándor, a Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának elnöke adta át.

Dr. Novák Tamás elmondása szerint, “ez a legnagyobb elismerések egyike, melyet egy oktató kaphat. Hiszen azoktól kapja az ember akikért nap mint nap dolgozik, a hallgatóktól.”
Dr. Liptai Kálmán az Egyetem Rektora személyesen gratulált Oktatónknak, melynek során a “A díjak díja” névvel illette a kitüntetést.

Dr. Novák Tamást hatalmas meglepetésként érte az elismerés és az “Év Oktatója” cím, melyet egy éven keresztül viselhet.

Forrás és fotó: gyongyos.uni-eszterhazy.hu

Forrás: www.kekesonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét