Kezdőlap Kék Fény A rendőrség befejezte a ludasi emberölési kísérlet nyomozását

A rendőrség befejezte a ludasi emberölési kísérlet nyomozását

720
0

A nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a 48 éves férfi ellen folytatott nyomozást.

Mint ahogy arról már korábban hírt adtunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves ludasi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2015. augusztus 11-én 15 óra 30 perc körüli időben ludasi otthonukban szóváltásba keveredett lakótársával, akit egy késsel, két alkalommal mellkason szúrt, melynek következtében a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Cs. Lászlót a gyöngyösi járőrök a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsítottat őrizetbe vette, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatásának indítványozását, melyet az illetékes bíróság 2015. augusztus 14-én elrendelt.

A nyomozók az eljárás során könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt is kihallgatták Cs. Lászlót, aki a gyanú szerint 2015. augusztus 10-én ludasi házukban előzetes szóváltást követően több alkalommal fejen ütötte a sértettet és a nyakát is megszorította.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a – jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő – gyanúsított ellen folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2016. február 5-én megküldte az ügyészségnek.

Forrás: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét