Kezdőlap Kék Fény Fényes nappal verekedett a patai srác

Fényes nappal verekedett a patai srác

775
0
Fotó / police.hu
A gyanú szerint egy héten belül két alkalommal követett el rablást egy gyöngyöspatai fiatal.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves gyöngyöspatai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. február 6-án 13 óra körüli időben Gyöngyöspata egyik utcájában megállított és bántalmazott egy helyi fiatalkorút, akinek a kabátjában lévő pénzét is elvette, majd elmenekült a helyszínről. A sértettnek orvosi ellátást igénylő sérülései keletkeztek.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt egy órán belül elfogták otthonában, ahol a házkutatáskor megtalálták a sértettől eltulajdonított készpénzt is.

Továbbá, a 15 éves fiú a gyanú szerint 2016. február 13-án 4 óra körüli időben egy idős férfit ütött meg Gyöngyösön az egyik utcában, majd dulakodás közben elvette a földön fekvő sértett pénztárcáját és elfutott.

Az egyenruhások a bejelentés napján délután, tartózkodási helyén fogták el a fiatal fiút, akit előállítását követően őrizetbe vettek és kihallgattak.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozását, melyet az Egri Járásbíróság 2016. február 16-án elrendelt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét