Kezdőlap Kék Fény Durva: Késsel fenyegette az egri szociális munkást

Durva: Késsel fenyegette az egri szociális munkást

863
0
Képünk csak illusztráció Forrás: police.hu
Az egri rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint egy késsel a kezében fenyegette meg a sértettet.

Az Egri Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 20 éves egri lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján M. József 2016. január 7-én 7 óra 15 perc körüli időben, egy egri közintézményben kiabált egy ott dolgozó szociális munkással, majd az asztalról elvett egy kést és azzal fenyegetőzött, valamint támadó mozdulatokat tett a férfi irányába. A sértett a további támadást megakadályozta, ezért orvosi ellátást igénylő sérülése nem keletkezett.

A rendőrök a bejelentést követő két órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a városi rendőrkapitányságra. M. József kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás és kép: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét