Kezdőlap Magyarország Az arrogáns pénzfiú Rogánok és Tiborczok helyett az egészségügyre költene a Jobbik

Az arrogáns pénzfiú Rogánok és Tiborczok helyett az egészségügyre költene a Jobbik

1005
0

Álláspontjuk szerint felelőtlenség, hogy a Kormány nem vizsgálja az Orvosi Kamara lesújtó állításait és a sürgősségi ellátás problémáit.

Felelőtlenség, hogy a kormány nem vizsgálja, biztonságban vannak-e a betegek a sürgősségi osztályokon- kezdi közleményét Dr. Lukács László György a Jobbik képviselője, aki a napokban felmerült Orvosi Kamarai a sürgősségi osztályokat érintő jelentésre reagált. 

Napok óta tart a vita, hogy biztonságosak-e a hazai sürgősségi osztályok. A Magyar Orvosi Kamara felmérése egy dolgot biztosan igazol: a kormány képtelen volt számokkal bebizonyítani, hogy elegen dolgoznak a magyar sürgősségi ellátásban, és hogy a betegek biztonságban vannak a kórházakban.

kórházi adósság

A betegek biztonságát szem előtt tartva a kormánynak a betegek és a szakemberek megnyugtatása érdekében régen vizsgálatokat kellett volna kezdeményeznie, áttekintve hogy, biztonságban vannak-e a betegek a sürgősségi osztályokon, van-e elég dolgozó, és hogy milyen módon lehet javítani az osztályok működését. Vizsgálat és megoldási javaslatok helyett a kormány azonban megint saját és földesuraik zsebére dolgozott, ahelyett, hogy a betegek biztonsága érdekében cselekedett volna.

Ha a Jobbik a választók bizalmából kormányzati megbízást kap, azon fog dolgozni, hogy a betegek a legnagyobb biztonságban legyenek, amelyet a közpénzek megfelelő felhasználásával fog elérni. A földesúr Mészárosok, az arrogáns pénzfiú Rogánok és Tiborczok helyett az egészségügybe fog befektetni, a haverok helyett a nép pártáján fog kormányozni magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel. zárul Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettesének közleménye

Forrás: MTI.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét