Kezdőlap Magyarország Tovább gyűrűzik a miskolci feketekassza-ügy

Tovább gyűrűzik a miskolci feketekassza-ügy

894
0

Tovább gyűrűzik a miskolci feketekassza-ügy

Feketekassza-ügy: Kriza hivatali e-mail címéről leveleztek Lakatossal

Kriza Ákos a miskolci feketekassza-ügy kapcsán arról beszélt múlt heti rendkívüli sajtótájékoztatóján (bővebben kattintson a linkre) , hogy nem ismeri a botrányt kirobbantó Lakatos Miklóst, és sem ő, sem az önkormányzat nem állt jogviszonyban a nyíregyházi vállalkozóval.

A képen Kriza Ákos, Miskolc polgármestere
A képen Kriza Ákos, Miskolc polgármestere

Azóta olyan levelek jutottak a Jobbik birtokába, amelyeket a polgármester hivatali e-mail címéről küldtek Lakatosnak. Az egyik levélben Kriza titkárságvezetője a Lakatossal való együttműködésről ír, egy másikban pedig Lakatos feleségének munkavállalási papírjait, angliai repülőjegyek másolatait és Lakatos embereinek az adatait kérik a nyíregyházi vállalkozótól.

Vajon hihető, hogy Kriza Ákos nem tudja, hogy hivatali e-mail címéről kinek, milyen leveleket küldenek el, és így nem ismeri Lakatos Miklóst? Hihető, hogy az önkormányzatnak semmilyen hivatalos kapcsolata nem volt Lakatossal?

A Jobbik magyarázatot vár:

Miért küldenek az önkormányzat első emberének hivatali e-mail címéről Lakatosnak olyan leveleket, amelyekben – ezek szerint nem hivatalos – együttműködésről írnak, illetve szokványosnak nem mondható információkat kérnek a vállalkozótól?
A miskolciak tudni szeretnék: milyen együttműködés volt a városvezetés és a fideszes önkormányzatot feketekasszával, táskából elszámolás nélkül osztogatott milliókkal vádló Lakatos Miklós között?
A rendőrségtől továbbra is választ várnak: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája?

– tette fel kérdését Jakab Péter a Jobbik miskolci frakcióvezetője az MTI-hez eljuttatott levelében

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét