Kezdőlap Magyarország Győri születésű az első baba 2016-ban

Győri születésű az első baba 2016-ban

967
0

Győri születésű az első baba -Novák Előd képviselő már gratulált és a helyszínre tart!

Minden évben óriási érdeklődés övezi az év első babáját. Mint nagyjából mindenki emlékszik, múlt évben a makói Rácz Rikárdó lett az első, amely napokig tartó médiaeseménnyé vált, mivel a gyermek születése kapcsán a jobbikos országgyűlési képviselő a cigányság gyermekvállalásának problémáját vetette fel. Mint többen írták, a tavaly 23 éves anyukának Rikárdó a negyedik gyermeke volt.- írja a Vidék.Ma

Nos, ebben az évben kisalfold.hu beszámolója alapján az év első babája Győrben született. Ha még nem olvasta volna, akkor mutatjuk, hogy  lap írása szerint:

Éjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra – közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel.

A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter. Noel természetes úton született, és a győri szülők első gyermeke.

Ugyanekkor az év első baba születésének „fenegyereke”,  Novák Előd már bejelentette a Facebook-ján, hogy meglátogatja a kis újszülöttet és már telefonon köszöntötte is a szülőket.

Telefonon már gratuláltam az év első szülöttje édesanyjának, de az Országgyűlés Népesedéspolitikai Albizottságának elnö…

Szerző: Novák Előd2016. január 1.

Forrás: Kisalföld.hu/Vidék.ma/Facebook

Kép: Illusztráció Forrása: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét