Kezdőlap Magyarország Aludj máskor! és egyéb programok a hétvégére

Aludj máskor! és egyéb programok a hétvégére

949
0

Szombat:

GYÖNGYÖSÖN 9 órától Aludj máskor! címmel 24 órás vetélkedőt tartanak a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban: 45-50 személyből álló csapatokat várnak, non-stop játék, buli, kvíz, zene, tánc, show, sport várja a résztvevőket. A Fő térről jelmezes felvonulás is indul a Szent Bertalan utca – Kossuth út – Koháry utca – Egri utca útvonalon. Rossz időben a rendezvénycsarnokban vonulnak fel.
EGERSZALÓKON 9 órától Bolond Lyukból… címmel rendeznek programot. A bolondos napon az egerszalókiak megviccelik a vendégeket. Népi játékok és ugratások várhatóak a barlanglakásoknál. Kis- és nagybakancsos túrák indulnak a helyi kaptárkövekhez, játék is lesz földrajzi nevekkel.

Vasárnap
FELSŐTÁRKÁNYNÁL „Vizek” címmel a Tamás-kút – Hárs-kút – Vöröskő-forrás– Imókő-forrás – Tamás-kút útvonalon indít 16 kilométeres, 400 méter szintes túrát a Kárpát Egyesület. A résztvevők 9 órakor találkoznak a Tamás-kútnál. Túravezető: Köves Gyula (20/326-4943).
EGERBEN az Autizmus Világnapja alkalmából este fél 7-től sétát rendeznek a Minarettől, 7 órától a VIVAMI Pásztorvölgy zenés programja várja az érdeklődőket a Dobó téren. Zárásként a Ragyogj kéken! kampány részeként a Dobó István-szobor kék megvilágítást kap.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét