Kezdőlap Magyarország Frissítse fel KRESZ-tudását ingyen!

Frissítse fel KRESZ-tudását ingyen!

833
0
parking

Idén is útjára indult az ingyenes, kreszfelfrissito.hu Közlekedésbiztonsági program, amelynek célja, hogy a közúti közlekedésbiztonság javításának érdekében a polgárok alanyi jogon frissíthessék fel országszerte a közlekedési ismereteiket az általuk választott gépjárművezetői kategóriákban („A”, „B”, „C”, „D” és/vagy kerékpáros).

A tudatos, felelősségteljes közlekedés, és ezáltal a balesetek megelőzése mindannyiunk közös érdeke. A szabályok naprakész ismerete, valamint a veszélyhelyzetek időben történő felismerése és elkerülése nagymértékben járul hozzá ahhoz, hogy biztonságosabban vehessünk részt a közlekedésben. Ehhez kíván segítséget nyújtani a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által életre hívott Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram, melynek keretében ezen az oldalon közlekedési és közlekedésbiztonsági ismeretek oktatását biztosítja ingyenesen a Magyar Állam. A közlekedésbiztonsági projekt 2017. június 15-ig tart.

A képzésben résztvevők kreszfelfrissito.hu weboldalakon tudnak – önkéntesen – regisztrálni, és a regisztrációt követően férnek hozzá a tananyagokhoz.

A Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretein belül a – felnőtteknek szóló – kreszfelfrissito.hu Közlekedésbiztonsági programmal párhuzamosan folyik a köznevelési intézményekbe járó diákoknak szólótanuloknak.hu Közlekedésbiztonsági program.

A biztonságos közlekedés mindannyiunk közös ügye!

Forrás: http://kreszfelfrissito.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét