Kezdőlap Magyarország Mátraszentimrén ülésezik a Jobbik frakciója: Az elszámoltatás is az egyik téma

Mátraszentimrén ülésezik a Jobbik frakciója: Az elszámoltatás is az egyik téma

1023
0

Az elszámoltatás volt a Jobbik mátraszentimrei frakcióülésének egyik fő témája.- ismertette az eddigi fejleményeket a párt képviselője Szilágyi György, Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatóján.

Szilágyi György azt mondta: ha kormányra kerülnek, valóban megbüntetik azokat, akik korrupciós bűncselekményeket követtek el, az ellopott pénzt pedig visszaveszik, pártállástól függetlenül.

A képviselő elmondta, felkészültek rá, hogy a Fidesz tovább fogja őket támadni az elkövetkező időszakban, de ettől még elszántabbak.

Ismertette, hogy komolyan készülnek a 2018-as kormányzásra, ehhez strukturális változtatásokat is végre kell hajtani a pártban, és – mint mondta – a Fidesszel és az MSZP-vel ellentétben a Jobbik választási programot is készít.

Szilágyi György közölte:

Orbán Viktornak magától is válaszolnia kellene azokra a kérdésekre, amelyek családja 3,2 milliárd forintos tartozásával, annak kiegyenlítésével kapcsolatban merülnek fel, de ha ezt nem teszi meg, akkor a Jobbik fogja megkérdezni.

 

A Jobbik Mátraszentimrére kihelyezett 3 napos frakcióülése a holnapi befejező nappal zárul, mely után Volner János a párt frakcióvezetője ismerteti a Jobbik ülésének eredményeit és a jövőbeli teendőket.

Forrás: MTI.hu/Hirtv.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét