Kezdőlap Magyarország Pénteken akár 27 fok is lehet!

Pénteken akár 27 fok is lehet!

650
0
Habár már egyre többször lehet felhős az ég, de jelentősebb légmozgásra és csapadékra nem kell számítani.

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11 fok között valószínű, talajmenti fagy is lehet, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

osz

Kedden szintén várható a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés, csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 10 fok között valószínű, talajmenti fagy is lehet, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Szerdán napközben átmenetileg megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Csütörtökön csökken a felhőzet, gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szél átmenetileg megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Pénteken kevés felhő, sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Forrás: agroinform.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét