Kezdőlap Kék Fény BMW-ből került elő a drog Gyöngyösön

BMW-ből került elő a drog Gyöngyösön

1518
0

BMW-ből került elő a drog Gyöngyösön

Kristály és herbál lehetett a gyanúsítottnál

A gyöngyösi rendőrök 2016. augusztus 25-én 14 óra 40 perckor Gyöngyöshalász belterületén ellenőriztek egy BMW típusú gépjárművet és annak utasait, majd a jármű átvizsgálásakor növényi származékot, valamint alufóliába és önzáras tasakba csomagolt fehér színű, por állagú anyagot találtak. Az előzetes szakvélemény alapján a lefoglalt növényi törmelék kábítószernek, míg a por állagú anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

Az egyenruhások előállították K. Zsoltot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves gyöngyösi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy elfogását megelőzően több hónapja kereskedett új pszichoaktív anyaggal. Rendszeres haszonszerzési céllal, több gyöngyösi lakosnak értékesített különböző mennyiségekben kristály és herbál fajtájú új pszichoaktív anyagokat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított eljárást a férfi ellen. A nyomozóhatóság előterjesztése alapján az Egri Járásbíróság elrendelte 2016. augusztus 27-én a gyanúsított előzetes letartóztatását.

forrás:Police.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét