Kezdőlap Kék Fény Közlekedik a család- rendőrségi vetélkedő május elsejére

Közlekedik a család- rendőrségi vetélkedő május elsejére

135
0

Jó hangulatban telt a „Közlekedik a család „vetélkedő Heves megyei döntője.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2016. április 30-án Egerben a „Közlekedik a család” elnevezésű országos verseny megyei döntőjét egy közlekedésbiztonsági nyílt nap keretében.

A versenyen 10 család vett részt, akik KRESZ feladatlapot töltöttek ki, teljesítették a kerékpáros és az autós ügyességi pályát, valamint autós szabályossági és elsősegély-nyújtási ismeretekben is összemérték tudásukat.

A versenyzők és a nyílt napra látogatók kipróbálhatták a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság alkoholos befolyásoltságot színlelő szemüvegeit és a biztonsági öv szimulátorát.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai hasznos tanácsokat adtak az érdeklődőknek a közeledő nyári időszak közlekedésbiztonsági veszélyeiről.

A Mentőszolgálat munkatársai kiemelt figyelmet fordítottak az elsősegélynyújtás alapjainak bemutatására.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága értékes nyereményekkel jutalmazta az első három helyezett családot.

A verseny legeredményesebb csapatának a sajóbábonyi Orosz család bizonyult, ezért ők képviselhetik Heves megyét 2016. június 18-19-én az országos döntőn.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét