Kezdőlap Magyarország Hatvanban nem lesz többé Erste Bank

Hatvanban nem lesz többé Erste Bank

1064
0
Képünk csak illusztráció (forrás: google)

Ennek első lépéseként négy nagyvárosban összesen nyolc fiókját vonja össze egy másik ott működővel, egy településen pedig bezárja a bank a fiókját.

A pénzintézet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a döntés a szokásos éves felülvizsgálat eredményeképpen született meg, s az is indokolta, hogy ezeknél az egységeknél nyáron, illetve ősszel lejár a bérleti szerződés.

Az összevonással érintett fiókok a következők:

  • Budapesten a Baross téri, a XIII. kerületi Béke téri, a Deák téri, a Heltai Jenő téri, a Rákóczi téri,
  • Debrecenben a Hatvan utcai,
  • Pécsett a Diana téri,
  • Miskolcon a Városház téri.

Az összevonások után az ügyfelek továbbra is elérhető közelségben kereshetik fel az Erste fiókjait. Egyetlen olyan település lesz, Hatvan, ahol megszűnik az Erste jelenléte, mivel itt a forgalom nem indokolja a fiók további működtetését – olvasható a közleményben.

A fiókok összevonását, illetve a hatvani fiók megszüntetését a hitelintézet ez év június 30-án hajtja végre, előtte kifüggesztik az adott banki egységekben, hogy az ügyfelek kiszolgálását melyik másik fiók veszi át.

Hozzátették, hogy az érintett fiókokban dolgozó kollégák többségének igyekeznek a bankhálózaton belül új lehetőséget találni.

Az Erste jelenleg egy új fióki modell bevezetésén dolgozik, melynek tesztelését ebben az évben kezdi meg. Hamarosan megnyílnak a pénzintézet első olyan egységei, ahol az ügyfelek számára kibővítik az önkiszolgálást, kevesebb lesz az adminisztráció, erősebben építenek a tanácsadók tudására, a hét minden napján éjjel-nappal nyitva tartanak, illetve mobil tanácsadói szolgáltatásokat és professzionális folyamat-digitalizációt is biztosítanak.

„Az ügyfelek igényei rohamosan változnak. Azt szeretnénk, hogy az új koncepció alapján átalakított fiókjainkba betérő ügyfelek azt érezzék, hogy beléptek a bankolás jövőjébe, miközben az okostelefonjukon bárhol és bármikor pillanatok alatt elintézik a napi banki ügyleteiket” – mondta Harmati László, az Erste lakossági területének vezérigazgató-helyettese a közlemény szerint.

A bank közölte: az új koncepció szerint átalakított, első új típusú fiók ősszel nyílik meg.

Forrás: www.alon.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét