Kezdőlap Programajánló Operagála Gyöngyösön, a Zene Világnapja alkalmából

Operagála Gyöngyösön, a Zene Világnapja alkalmából

965
0

Október elsején, szombaton a Zene Világnapja alkalmából Operagála lesz Gyöngyösön!
A Zene Világnapján a Gyöngyös Város Önkormányzata,  Gyöngyös Város Barátainak Köre és a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával a  Mátra  Művelődési Központtal közös szervezésben, nagyszabású operagála lesz rangos operaénekesek és az Egri Szimfonikusok részvételével. A műsort a legismertebb és legnépszerűbb dallamokból válogatta össze,- amelyhez mindenkinek jó szórakozást kíván – Miller Lajos, a műsor szerkesztője.

srs-816_1701_opt
Az est folyamán Bizet, Puccini, Rossini, Erkel és Verdi műveiből csendülnek fel a legszebb részletek.
Közreműködnek: Berkes János, -a Magyar Állami Operaház örökös tagja, Érdemes Művésze, Bódi Marianna, – a debreceni Csokonai Nemzeti Színház Csokonai-díjas operaénekese, Kováts Kolos, – a Magyar Állami Operaház örökös tagja, Kossuth – díjas Érdemes Művésze, Pitti Katalin, – a Magyar Állami Operaház Érdemes Művésze, Szegedi Csaba, – a Magyar Állami Operaház Junior Príma – díjasa és a vendégművész Nazar Tatsyhyn ukrán operaénekes.
Kísér: az Egri Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Szabó Sipos Máté, a zenekar vezető karmestere
Művészeti vezető: Rohonyai Anikó Liszt – díjas operaénekes, a Magyar Művészeti Akadémia tagja és Miller Lajos Kossuth – díjas operaénekes, a Nemzet Művésze az MMA rendes tagja.
Támogatói jegy: 2.800 Ft

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét