Kezdőlap Magyarország A Jobbiknak köszönhetően Gyöngyösre nem fognak bevándorlók kerülni

A Jobbiknak köszönhetően Gyöngyösre nem fognak bevándorlók kerülni

920
0

A Jobbiknak köszönhetően Gyöngyösre nem fognak bevándorlók kerülni

A gyöngyösi képviselő testület február 25-én fogadta el a helyi Jobbik-frakció javaslatát, amely elutasítja a migránsok befogadását, valamint idegenrendészeti objektum létesítését a városban, írja közleményében Kévés Tamás, a város jobbikos alpolgármestere.

A javaslat emellett kimondja, hogy a testület elutasítja, hogy harmadik országbeli állampolgárt kötelezően alkalmazni kelljen a közfoglalkoztatási programokban.

A nemzeti párt javaslatát az indokolta, hogy nemrég a Változást Akarunk Gyöngyösön nevű civil szervezet kezdeményezte migránsok letelepítését a városban, illetve az MSZP ifjúsági szervezete a Societas tartott ennek kapcsán egy rendezvényt.

Kévés kiemeli, hogy az elfogadott beadvány a kvóta, visszatoloncolás, a relokáció, és a befogadást célzó objektumok (befogadóállomás, menekülttábor, hotspot… stb.) létesítésének minden lehetséges formáját elutasítja.

Az elfogadott jobbikos javaslattal a kormány figyelmét is szeretnék felhívni arra, hogy Gyöngyös nem kér az európai migrációs válság hozadékaiból, és külön kérik az ország vezetőit, hogy Magyarország védelme érdekében országos szinten is zárkózzanak el a kötelező letelepítés minden formájától, zárul a közlemény.

Forrás: Alfahir.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét