Kezdőlap Programajánló Mi történik a hétvégén Heves megyében?

Mi történik a hétvégén Heves megyében?

659
0

Péntek

EGERBEN, az Agria Parkban ma kezdődik a Pálinka Fesztivál: 17 órakor a Patikadomb, 19 órakor Charlie ad koncertet, majd 21 órától DJ Hütterrel tombolhatnak a zene szerelmesei. Az ország minden szegletéből lesznek pálinkák.

EGERBEN, a Bartakovics közösségi házban 17 órától foglalkozást szervez a Horváth Zsigmond Lajos Fotóművészeti Kör. A téma ezúttal az lesz, mit üzennek számunkra a képek.

EGERBEN péntek este a Brdwy-ben az Éva Presszó fellépését követően a Kowalsky meg a Vega invitálja kikapcsolódásra a hétvége kezdetén az érdeklődőket.

 

Szombat

EGERBEN, a buszpályaudvartól indulva 8.40-től 17.40-ig bejárhatják a Vándorlók Baráti Körével a Várkúti elágazó – Várkút–Török út–Szoros lápa–Síkfőkút–Művész telep útvonalat. A tizenkét kilométeres távot Mácsár Beáta vezeti.

EGERBEN, a Vitkovics Házban Alkotónapot szerveznek Szépművészetek testközelből alcímmel. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ Vitkovics Alkotóháza az aktuális kiállításokhoz kapcsolva a kiállítás műalkotásainak műhelytitkait, anyag- és eszközvilágát igyekszik bemutatni az alkotónapokon.

SZILVÁSVÁRADRÓL, a Fatelepi Indító Állomásról ezen a napon is indulnak tavaszváró erdei vonatok a Szalajka-völgybe 10.30, 11.30, 13.00 és 14.00 órakor, Szalajka-völgy–Fátyol vízeséstől pedig 11.00, 12.00, 13.30, és 14.30 órakor.

EGERBEN szombaton folytatódik a pálinkafesztivál: 17 órától a Koalabell, 19 órától az Ivan and The Parazol, 20.30-tól pedig DJ Hütter szórakoztatja a vendégeket.

Vasárnap

EGERBEN, az Érsekkertben ismét megrendezik a Magyarok Vásárát. Délelőtt fél 11-től színpadi programok is várják az érdeklődőket.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét