Kezdőlap Magyarország Programajánló: Jótékonysági íjászverseny Gyöngyösön

Programajánló: Jótékonysági íjászverseny Gyöngyösön

764
0

Programajánló: Jótékonysági íjászverseny Gyöngyösön

Kézdivásárhely testvértelepülésén, Gyöngyösön rendezi meg a Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinet és Hagyományőrző Tagozata a székelyek ügyének támogatása érdekében.

A két meghurcolt székely hazafi, Beke István és Szőcs Zoltán, ma már családjaik körében lehetnek, de az ellenük folyó eljárás még mindig tart, az ügyvédi és egyéb kiadások pedig nagyon megterhelik a családot és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat. Ráadásul továbbra is ott lebeg a fejük felett a terrorizmus vádja és a hosszú börtönévek, pedig egész életükben csak azért dolgoztak, hogy a székely autonómia ügye előrébb jusson.
Ezek miatt döntött úgy a Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinet és Hagyományőrző Tagozata, hogy íjászversenyt szerveznek, árulta el kérdésünkre Bús Árpád Zsolt, a Jobbik IT alelnöke. Hangsúlyozta, hogy a rendezvény bevételét (például az ezer forintos nevezési díjat) a két család megsegítésére ajánlják fel.
Az augusztus 28-án 10 órakor kezdődő rendezvényen a versenyen felül lesz főzés, hagyományőrző fegyveres bemutató, lovagoltatás, néptáncbemutató, előadás, kvízjáték és sok más egyéb program. Mindennek a gyöngyösi Energia sportpálya ad otthont (Sport utca 1.)
A rendezvényt támogatja a HVIM, a Jobbik IT, a Jobbik és az Ifjú Magyarok Egyesülete.
Forrás: Alfahir.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét