Kezdőlap Magyarország Megnyitott a gyöngyösi jégpálya!

Megnyitott a gyöngyösi jégpálya!

729
0

Hivatalosan is megnyitott a gyöngyösi műjégpálya a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén. A hatszáz négyzetméteres jégpálya ünnepélyes megnyitóját pénteken tartották.

Tűzijátékkal és jégdiszkóval indult a téli szezon a gyöngyösi strandon, amely a következő hónapokban otthont ad a városi műjégpályának. A hatszáz négyzetméteres, fedett jégpálya megnyitóján Hiesz György polgármester az előzményeket felidézve elmondta, korábban bérelt pályán korcsolyázhattak a gyöngyösiek, a képviselő-testület azonban úgy döntött, megvásárol egy pályát, amely a várakozások szerint az idei első szezon után még sok éven át szolgálhatja a gyöngyösieket. A műjégpályát sátor alatt állították fel, így a jég jobban ellenáll az időjárás viszonytagságainak, és hosszabb szezont tesz lehetővé.

megnyitott-a-jegpalya0_0-540

A helyszín is új, hiszen korábban a Gyöngyösi Advent rendezvényeinek is helyet adó Fő téren üzemelt a jégpálya, idén azonban a kiszolgálóépületek révén kényelmesebb használhatóságot biztosító strandon építették fel a pályát, ahol az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft. igazi adventi hangulatot teremtett az elmaradhatatlan forraltborral, kenyérlángossal, kürtőskaláccsal és más finomságokkal. A pálya mellett korcsolyabérlésre is lehetőség van, így az is élvezheti a tél örömeit, aki nem rendelkezik saját korcsolyával. A parkolási nehézségek elkerülése végett a strand előtt új parkolóhelyeket alakítottak ki.

A gyöngyösi jégpálya hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 10 és 20 óra között, pénteken és szombaton 10-től 21 óráig várja a korcsolyázni vágyókat. A jegyárakról, rendezvényekről és egyéb aktualitásokról a www.jegpalya.gyongyos.hu oldalon tájékozódhat.

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét