Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Rendőrkézen a füzesabonyi vasútállomáson garázdálkodó rablók

Rendőrkézen a füzesabonyi vasútállomáson garázdálkodó rablók

804
0
Képünk csak illusztráció. Fotó / police.hu

A füzesabonyi rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik szombaton raboltak ki egy, a füzesabonyi vasútállomáson várakozó férfit. Eger, Hatvan, Füzesabony, Gyöngyös. Ami közös a felsorolt településekben az, hogy a különböző tömegközlekedési csomópontoknál, legyen az vasútállomás vagy buszpályaudvar, rendre hasonló esetekről hallani. (A 3200.hu is többször számolt be ilyen bűncselekményekről.)

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást egy 45 éves füzesabonyi és egy 28 éves demjéni lakos ellen.

Fotó / police.hu

A két férfi azzal gyanúsítható, hogy január 15-én 12 órakor a füzesabonyi vasútállomáson szóváltást követően ütlegelni és rugdosni kezdtek egy ott várakozó férfit, akitől elvették mobiltelefonját, majd a helyszínről elmenekültek.

A helyszínre érkező rendőrök a beszerzett információk és személyleírás alapján még a pályaudvaron elfogták az egyik gyanúsítottat, akinek táskájából előkerült az ellopott telefon, míg társát nem messze a helyszíntől fogták el.

A két rablót a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 45 éves férfit a nyomozók a pályaudvar ajtajának megrongálásával is gyanúsítják, ezért ellene garázdaság vétség elkövetése miatt is indult eljárás.

A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – számolt be róla a police.hu.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét