Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Lezárták a táskát rabló ügyét a gyöngyösi nyomozók

Lezárták a táskát rabló ügyét a gyöngyösi nyomozók

836
0
Fotó / police.hu

A police.hu számolt be róla, hogy a gyöngyösi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról korábban a police.hu írt, a rendőrök egy napon belül elfogták Gyöngyösön azt az ecsédi lakost, aki a gyanú szerint még augusztus 19-én 21 óra 30 perc körül a gyöngyösi Róbert Károly úton gyalogostól próbálta elvenni a kezében lévő táskáját. Mivel először ez nem sikerült, a férfi erősebben rángatta a táskát, majd azt kitépte az asszony kezéből és elszaladt. Az érték megszerzése közben a sértett elesett és könnyű sérülése keletkezett.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, továbbá elmondta, hogy a táskát a helyszín közelében átkutatta, a benne lévő pénzt és mobiltelefont magához vette, a többi tárgyat pedig ott hagyta.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét