Kezdőlap A nap képe Light Friday Gyöngyösön is

Light Friday Gyöngyösön is

754
0
Kép forrása: police.hu

A városi baleset-megelőzési bizottságok november 5-én, pénteken várják az érdeklődőket.

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett Light Friday elnevezésű rendezvényt november 5-én tartják a városi rendőrkapitányságok.

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 13 óra és 17 óra között a Heves, Egri út 18. szám alatti parkolóban várják az érdeklődőket.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság 12 órától 16 óráig a füzesabonyi, Hunyadi János úton található szupermarket parkolójában ellenőrzi az érdeklődők autóit és kerékpárjait.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai 12 óra és 16 óra között a Radnóti téren fogadják a kerékpárosokat és autósokat.

A gyöngyösi rendőrök 12 óra és 16 óra között a Vásár utcában található szupermarket parkolójában várnak minden érdeklődőt.

Az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai a Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen 12 órától 16 óráig az Agria Plázába települnek ki, ahol az érdeklődők hasznos tanácsokat kaphatnak az őszi-téli közlekedéssel, illetve a láthatóság fontosságával kapcsolatban.

Valamennyi helyszínen a megjelenő érdeklődők különböző láthatóságot biztosító eszközöket vehetnek át ingyenesen a szervezőktől – számolt be róla a police.hu.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét