Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Gyöngyös: lebuktak a virágtolvajok

Gyöngyös: lebuktak a virágtolvajok

1190
0
Fotó / Facebook, Városrendészet Gyöngyös

A Gyöngyösi Városrendészet tette közzé Facebook oldalán, hogy lakossági jelzéseknek és kamerafelvételnek köszönhetően sikerült beazonosítaniuk két virágtolvajt, akikkel szemben a szükséges intézkedéseket megtették.

Mint írják, sok bosszúságot okoztak az elmúlt időszakban a virágtolvajok Gyöngyösön. Közterületről, parkokból vagy éppen házak ablakából lopták a növényeket. Lakossági jelzésnek köszönhetően azonban megvannak az elkövetők.
A közelmúltban egy helyi lakos jelezte a Városrendészet felé, hogy a Jeruzsálem út 8. szám alatti lakása ablakából valaki elvitte a virágosládát. Kamera rögzítette az esetet, ami alapján a rendészek azonosították a tettest, felkutatták és megtették vele szemben a feljelentést.
Fotó / Facebook, Városrendészet Gyöngyös
Szerdán szintén egy lakó jelezte a közterület-felügyelőknek, hogy egy idősebb nő a Könyves Kálmán térről a frissen ültetett virághagymákat szedi ki a földből, melyről fotó is készült. A rendészet kollégái azonosították a hagymatolvajt, akivel szemben szintén megteszik a szükséges intézkedéseket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét