Kezdőlap A nap képe Duranda: szabálytalanul tárolt gépjárműveket szállított el a városrendészet

Duranda: szabálytalanul tárolt gépjárműveket szállított el a városrendészet

1101
0
Fotó / 3200.hu

A városban kialakított parkolóhelyek, közterületek nem az üzemképtelen gépjárművek tárolására szolgálnak – kezdődik a Városrendészet Gyöngyös Facebook oldal tájékoztatása.

Egy április 28-án, szerda délelőtt, a Duranda városrészen tartott összehangolt intézkedés során, szabálytalanul tárolt gépjárműveket szállítottak el a gyöngyösi városrendészek.

Mint írják, több esetben tapasztalták, hogy a környéken egyesek szabálytalanul tárolnak gépjárműveket. Ennek felszámolása érdekében a várható intézkedésről először levélben tájékoztatták a tulajdonosokat, akik azonban a többszöri felszólításnak sem tettek eleget. Ezt követően a városrendészek végső megoldásként elszállították az üzemképtelen autókat. Az akció keretében, rendőri biztosítás mellett, 5 db gépjármű került elszállításra.
Az intézkedést követően a szállítás költsége és a tárolás napi díja az üzembentartót terheli mindaddig, ameddig a gépjármű kiváltásra nem kerül. Amennyiben 6 hónap elteltével sem jelentkeznek a gépjárművek tulajdonosai, onnantól a roncsok bezúzásra, az eljárás díjai pedig végrehajtásra kerülnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét