Kezdőlap A nap képe Prostitúciós tevékenységre kényszerítették az adácsi nőt, elfogásukról felvétel készült

Prostitúciós tevékenységre kényszerítették az adácsi nőt, elfogásukról felvétel készült

1455
0
Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya közös akcióban fogta el a gyanúsítottakat. Fotó /police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Fotó / police.hu

Egy fiatalkorú nő tett feljelentést február elején, miszerint 2021 januárjában adácsi otthonából egy korábbi ismerőse illetve egy másik férfi egy ráckevei lakásba szállították, majd ott bántalmazással és fenyegetéssel prostitúciós tevékenységre kényszerítették.

A 17 éves nő egy hónap elteltével meg tudott szökni a lakásból, majd értesítette a rendőrséget. Miután a nyomozók tisztázták az eset körülményeit, március 8-án hajnalban a 41 éves K. Istvánt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége, ezzel párhuzamosan az üggyel összefüggésbe hozható másik személyt pedig a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya fogta el.

Mindkét személyt előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. 

A nyomozó hatóság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

 

police.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét