Kezdőlap A nap képe Gyűjtés indult a gyöngyösi robbanás károsultjainak megsegítésére

Gyűjtés indult a gyöngyösi robbanás károsultjainak megsegítésére

1157
0
Minden segítség jól jön a károsultaknak.

Összefogást hirdet Gyöngyös önkormányzata a keddről szerdára virradó éjszaka Gyöngyösön, a Verseny utca 8. szám alatt történt lakásrobbanás károsultjainak megsegítésére.

A gyűjtéshez az önkormányzat Raiffeisen Banknál vezetett, a „károsultak megsegítésére szolgáló számlához tartozó 12001008-01519125-00800004 számlaszámra utalva lehet csatlakozni. A közleményben a „Verseny utcai robbanás” megjelöléssel lehet pénzadományokat felajánlani.

Mint ismert, szerda hajnalban gázrobbanás következtében felrobbant egy társasház második emeleti lakása Gyöngyösön, a Verseny utcában. A lakásban tartózkodó férfi a helyszínen életét vesztette. A tűz és az ingatlan állapota miatt ki kellett menekíteni minden lakót.

Már éjszaka a katasztrófa helyszínre sietettek a gyöngyösi önkormányzat munkatársai, hogy segítsenek a bajba jutott lakóknak.

A helyi segítségnyújtás tovább folytatódik, hiszen az önkormányzat a kormányzati elvonások miatt nehéz helyzetbe került költségvetése ellenére is jelentős szerepet vállal a továbbiakban is a detonáció miatt kárt szenvedett lakók támogatásában, azonban az adományozók támogatására is szükség van – olvasható Gyöngyös Város Információs Portálján.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét