Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Kéziseink és focistáink is nagyszerűen szerepeltek a hétvégén

Kéziseink és focistáink is nagyszerűen szerepeltek a hétvégén

1225
0

Reális esélye volt a győzelemre a HE-DO B. Braun Gyöngyösnek a Telekom Veszprém ellen a Veszprém Arénában szombaton. A gyöngyösi farkasok nagyot mentek, az ötgólos vezetéssel forduló veszprémiekkel szemben a félidőt követően végig partiban voltak. A hazaiak csak a mérkőzés utolsó másodpercében esett találattal tudták otthon tartani a két pontot. Egy gólos vereséggel, de emelt fővel térhettek haza kéziseink a találkozóról.

Telekom Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös 26-25 (15-10)

Így állunk… A 14 csapatos tabellán az 5. helyen szerepel a csapat.

Az élvonalban szereplő kézilabdázóink mellett az NB III. Keleti csoportjában, a tabella utolsó előtti helyén álló focistáink is jól szerepeltek. Kisvárdára látogattak, és ha már ott voltak, el is hozták a három pontot és feljöttek a 17. helyre. A bajnokság 21. fordulójában a 19. csapat érkezett a 8. otthonába, így nem mi voltunk a derbi esélyesei. Ennek ellenére a nemrég edzőváltáson átesett csapat 3-1 arányban győzni tudott.

Az „új” edző irányításával két meccs, két győzelem a mérleg, Nagy-György Gábornak úgy tűnik sikerült felráznia a csapatot, akik vasárnap rendkívül motiváltan játszva lepték meg ellenfelüket és okoztak ünnepi meglepetést szurkolóiknak.

KISVÁRDA II.–GYÖNGYÖSI AK-MÁTRA-BETON 1–3 (1–2)

Hajrá Gyöngyös!!!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét