Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Hat góllal nyert a HE-DO B. Braun Gyöngyös a Cegléd ellen

Hat góllal nyert a HE-DO B. Braun Gyöngyös a Cegléd ellen

1159
0
Halász Levente volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa, 10 gólt szerzett. Fotó /gykk.hu

Egy hónapos szünet után zárt kapuk mögött rendezett találkozón szurkolóink mellett néhány játékosát is nélkülöznie kellett Konkoly Csaba vezetőedzőnek, így olyan ifjúsági korú játékosok kaptak lehetőséget, mint Gulyás Máté és Varga Kristóf.

A mérkőzés kissé nehézkesen indult, érezhető volt, hogy régen lépett pályára a csapat. A 8. percben csupán 3-1 volt az eredmény. A 15. percre 7-3-ra sikerült növelni előnyüket Jaros Olivéréknek és a gyöngyösi farkasok kezdték felvenni a meccs ritmusát. Húsz perc elteltével az gyöngyösiek már 11-6-ra vezetettek. A lőtt gólok több mint felét, hat találatot a Gábori-Jaros páros vállalt magára. Öt perccel az első játékrész lefújása előtt, Halász Levente öt góljának köszönhetően 15-8-ra vezetettet a hazai gárda, időt is kért a Cegléd. A szünetre megnyugtató, 16-10-es előnnyel vonulhattak Tóth Mihályék.

A második félidő Németh és Gábori szépségdíjas kínaijával kezdődött, Halász a találkozó legeredményesebbjeként meglőtte a hetedik gólját. A 38. percben Konkoly Csaba hívta magához tanítványait, miután 19-15-re zárkózni tudott a ceglédi együttes. Némileg sikerült rendezni a sorokat, Herceg Mirko góljaival tartottuk a 4-5 gólos különbséget. Az 50. percben Németh Tamás újabb gyönyörű cunder góljának köszönhetően 27-22-es állással kezdődhetett meg a végjáték. További izgalmakat nem tartogatott az utolsó tíz perc. Halász Levente tizedik góljával beállította az összecsapás végeredményét, végig vezetve, magabiztosan 30-24-re győzött a hazai alakulat.

 

gykk.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét