Kezdőlap A nap képe Gyöngyös alpolgármestere keményen üzent az illegális szemétlerakóknak

Gyöngyös alpolgármestere keményen üzent az illegális szemétlerakóknak

1584
0
Forrás: Gyöngyösi Tv Facebook oldala

Gyöngyös jobbikos alpolgármestere, Kévés Tamás, ma keményen üzent az illegális szemétlerakóknak. Egy hatékony akció végére azzal tett pontot, hogy a térfigyelő kamerák által beazonosított, a Gyöngyösi Városrendészet által megbüntetett illegális szemétlerakónak saját kezével juttatta vissza a hulladékot a portájukra. A esetnél kint volt a helyi televízió is.

Kévés Tamás, aki egyben az érintett 2. sz körzet választott önkormányzati képviselője is, Facebook oldalán számolt be az eseményről.

Napi szinten küzdünk az illegális szemétlerakással. Konténerszámra takarítjuk el mások szemetét, de az már tűrhetetlen, hogy a tiszta területekre egyesek újra és újra szemétkupacokat termelnek. Figyelemfelhívó akcióm keretében saját kezemmel vittem vissza a szemetet azoknak, akik kihányták a patak partjára.

Az esetet térfigyelő kamera rögzítette, a Városrendészek megtették a feljelentést, én pedig visszajuttattam a szemetet a jogos tulajdonosoknak,

aki egyébként szemétszállítási szerződéssel rendelkeznek, de ennek ellenére így bánnak környezetükkel. A Durandaban élő roma és nem roma emberek rendet szeretnének, Gyöngyös rendet szeretne. Nem fogjuk hagyni, hogy egyesek szeméttelepet csináljanak a környezetünkből. Elég volt!

Forrás: Gyöngyösi Tv Facebook oldala

Az elmúlt időszakban számos sikeres intézkedéséről számoltunk be a Városrendészetnek, az alpolgármester ezzel az akciójával azonban nyomatékosította, hogy mindent megtesz a rend érdekében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét