Kezdőlap A nap képe Háztartásonként 2 db szájmaszkot kapnak a gyöngyösiek az önkormányzattól

Háztartásonként 2 db szájmaszkot kapnak a gyöngyösiek az önkormányzattól

1752
0
Fotó: Kévés Tamás

Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, a mai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a város választott, egyéni önkormányzati képviselőinek közreműködésével minden háztartásba két darab szájmaszkot juttat el az önkormányzat.

Beszámolt arról is, hogy a város által vásárolt 10 ezer darab maszk mellé, Gyöngyös kínai testvérvárosának, Luohe-nak felajánlásaként, további 20 ezer darab védőeszköz érkezett.

A maszkokat borítékolják és a jövő héten megkezdődik a küldemények kézbesítése.

Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere, aki a kínai testvérvárostól érkező adományt személyesen hozta el Budapestről, Facebook posztjában mondott köszönetet Luohe lakóinak.

Minden Gyöngyösi sikere!
Megérkezett! A mai napon, a járvány elleni küzdelemhez 20 ezer db szájmaszk érkezett Kínából. Ez mindannyiunk közös sikere.

A szállítmány Gyöngyös kínai testvérvárosának, Luohe-nak a felajánlása. A körülbelül 5 millió forint értékű adományt természetesen a város lakóinak fogjuk eljuttatni. Hatalmas segítség ez Gyöngyösnek, ugyanis az elvonások miatt a város költségvetése százmilliós nagyságrendű bevételtől esett el. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Luohe polgármesterének és összes lakójának, hogy oly messziről, de annál emberközelibb módon segítik városunkat ebben a helyzetben. Köszönet illeti továbbá mindazokat, akik a szállítmány megérkezésének szervezésében részt vettek!

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!
Tisztelettel, Kévés Tamás alpolgármester – olvasható a városvezető Facebook oldalán.

Összesen tehát 30 ezer darab maszk érkezik hamarosan a háztartásokba, ami mindenkinek segítség lesz a koronavírus terjedése elleni harcban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét