Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Elmúlt napok bűnügyi esetei Gyöngyösön

Elmúlt napok bűnügyi esetei Gyöngyösön

5681
0
Képünk csak illusztráció Forrás: szon.hu

Drogdílerre akadtak a városrendészek. A kijárási korlátozásokból adódó többletterhek ellenére a Városrendészet járőrei az általános feladatellátások tekintetében is igyekeznek a maximumon teljesíteni. Mivel egy új típusú rendészeti modell van kialakítás alatt, így a kézzel fogható eredmények is emelkedő pályára kerültek – tudtuk meg Ferenczy Dánieltől, a Gyöngyösi Városrendészet igazgatójától.

Néhány eredmény az elmúlt napokból:

Április 22-én, szerdán, a Kenyérgyár úti garázssoron a járőrök egy gyanús gépjárműre akadtak, amiben egy láthatón bódult állapotban lévő személy feküdt. Az intézkedés alá vont férfi nem tudta igazolni magát, így a kollégák a személyazonosság megállapítása céljából értesítették a rendőrséget. A rendőrök a gépjárművet átvizsgálták és több tasak kábítószergyanús anyagot találtak. Az intézkedés alá vont személyt a rendőrök előállították..

Forrás: gyongyos.hu

Április 21-én, kedden, a felügyelők a „duránda” településrészen tartott járőrözésük alkalmával felismertek egy rendőrség által körözött személyt. Az illető a közterület-felügyelők határozott fellépésének köszönhetően nem ellenkezett, így atrocitás nélkül átadásra került a rendőrök részére

Április 18-án, szombaton, a térfigyelő kamerát figyelő munkatárs észlelte, hogy a „duránda” településrészen nagyobb mennyiségű trágyát szórnak le a Szép u. mögötti zöldterületre. A területre kiérkezett felügyelő és mezőőr páros az elkövetőt tetten érte, ellene szabálysértési feljelentést kezdeményeztek.

Az év elején kezdett szemléletváltást követően a Városrendészeti Igazgatóság célja, hogy országosan kiemelt és példaértékű rendészeti szervezetté váljon, ami egyfajta „második rendőrségként” üzemel városunkban. Fontosnak érezzük, hogy az itt élők és az ide látogatók komfort- és biztonságérzetét növeljük – mondta Ferenczy Dániel.

A Gyöngyösi TV számolt be róla, hogy a rendőrség elfogta azt a helyi férfit, aki szexuálisan zaklatott nőket Gyöngyösön. Információnk szerint a gyanúsított követte áldozatait, falhoz szorította és veréssel fenyegette meg őket, amennyiben kiabálni mernek. A rendőrök április 20-án délelőtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

Emellett Heves megyében az elmúlt 24 órában nyolc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül hat sérüléssel végződött, két esetben anyagi kár keletkezett.

Forrás: police.hu

A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Továbbá biztonsági intézkedés is egy esetben történt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét