Kezdőlap Kék Fény Állatkínzás Hevesben!

Állatkínzás Hevesben!

604
0

Az ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat két férfi ellen, akik megállapodtak egymással, hogy egy kőtörő kalapáccsal agyonütnek egy kutyát.

A 27 éves férfi két kutyát tartott otthon. Februárban úgy döntött, hogycsak az egyikről gondoskodik tovább, a másikat inkább megöli.

Aznap délben elment a kocsmába, ahol beszélgetni kezdett egy nála idősebb férfival. Rávette arra, hogy a zsemle színű kutyáját üsse agyon. Később elmentek a 27 éves férfi házához, ahol a ház mögé vitte a kutyát és kikötözte egy fához, majd visszament a házba. Az idősebb férfi magával vitte 3 kilós, tompa fejű kőtörő kalapácsát.

Az első ütésnél lerepült a kalapács feje a nyélről, ezért a kutya túlélte az ütést.Később a kalapács nyelével próbálta agyonütni a megriadt kutyát, de ez többszöri próbálkozásra sem sikerült, végül az idősebb vádlott feladta és otthagyta a kutyát.

A kutyát a rendőrök találták meg, miután a fiatalabb férfi anyja hívta őket, mivel a fia azt mondta neki, hogy valaki agyonütötte az állatott. A 27 éves férfi nem tudta, hogy nem sikerült végezni a kutyával.

Az állatot egy alapítvány orvoshoz vitte, ahol megállapították, hogy a kutyának megrepedt a koponyája. Több hetes kórházi kezelés után felépült – írja közleményében a Heves Megyei Főügyészség.

Forrás: www.kekesonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét