Kezdőlap Magyarország Gazdik figyelmébe: kötelező eboltási időszak közeleg

Gazdik figyelmébe: kötelező eboltási időszak közeleg

865
0

Számos településen kitűzték a kutyák kötelező, veszettség elleni oltásának időpontját.

Andornaktályán április 14-én és 22-én várják majd a kutyatulajdonosokat délelőtt kilenctől tizenegy óráig a művelődési ház parkolójában, délután egytől háromig pedig a Rákóczi és a Mocsáry utcák kereszteződésénél.

Felsőtárkányban április 13-án és 14-én várják a kutyásokat. Április 13-án délelőtt tíztől délig a Dózsa György és a Várhegy utcák találkozásánál, délután háromtól ötig ­pedig az egészségház parkolójában lesz lehetőség az oltást beadatni. Másnap pedig délelőtt tíztől délig szintén az egészségház parkolójában várják a gazdikat és ebeiket, délután egy és három óra között pedig a faluház parkolójában.

Noszvajon április 11-én délután egy és kettő óra között a Fazekas kútnál, délután kettő és három óra között a polgármesteri hivatalnál, délután három és négy óra között pedig a Kurta kocsmánál oltják majd az ebeket. Pótoltásra­ ­április 14-én délelőtt tíz és dél között a polgármesteri hivatalnál lesz lehetőség.

Háznál történő oltást is lehet igényelni az önkormányzatnál, vagy a 06-20/931-2460-as telefonszámon. Fontos tudnivaló, hogy csak csippel ellátott, regisztrált állatok kaphatnak oltást, de számos helyszínen mikrocsipet is lehet majd igényelni.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét