Kezdőlap Magyarország ELTŰNT SZABÓ ZSOLT ÁLLAMTITKÁR

ELTŰNT SZABÓ ZSOLT ÁLLAMTITKÁR

777
0

Az egymilliárdos offshore-számlával kapcsolatba hozott Szabó Zsolt államtitkár rejtőzködni próbál a választási kampányban az országos sajtó elől. Hatvan fideszes országgyűlési képviselőjének tegnap Hatvanban lett volna hivatalos programja, ám inkább a távolmaradás mellett döntött.

A Magyar Nemzet beszámolójából kiderül az is, hogy a sajtóeseményre hivatalos meghívót nem küldtek ki az országos sajtónak. Mert mostanság ez a szokás, csak az államtitkár munkatársai lehetnek jelen, akiknek ő maga mondja meg, hogy milyen kérdéseket tehetnek fel.

Szabó Zsoltról a múlt héten írta meg a polgári napilap, hogy családi vállalkozása 1,2 milliárd forintnak megfelelő dollárt halmozott fel el egy belize-i offshore bankszámlán. Az adatokat banki papírok igazolják. A könyveléssel foglalkozó, hatvani címre bejelentett vállalkozás fellelhető pénzügyi mérlege, illetve Szabó Zsolt államtitkár vagyonnyilatkozata sem ad magyarázatot a pénz eredetére. A cikk megjelenése óta Szabó hazugságot és lejáratókampányt emleget, perrel fenyegetőzik, de tételes cáfolattal nem állt elő, illetve a napokban már a sajtót is igyekszik lerázni. Pont úgy viselkedik, ahogy egy csínytevésen ért diák.

Forrás: www.hatvantolhevesig.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét