Kezdőlap Magyarország ODAVAN A VILÁG A MAGYAR ROCKER MŰKORCSOLYÁZÓÉRT

ODAVAN A VILÁG A MAGYAR ROCKER MŰKORCSOLYÁZÓÉRT

926
0

Tele vannak a közösségi oldalak a Tóth Ivett produkcióját méltató bejegyzésekkel. A 19 éves magyar műkorcsolyázó megtörte a sportági hagyományokat, és igazán vagány, pörgős koreográfiát mutatott be, az AC/DC Black in Black és a Thunderstruck című számára. Néhányan persze most is fanyalognak.

Az NBC kommentátorpárosának, Tara Lipinskynek és Johnny Weirnek kifejezetten nem tetszett a formabontó előadás, de a netes felhasználók egyként álltak ki Tóth Ivett mellett.

A sportoló 53.22 pontot kapott a bíráktól, ezzel 23.-ként jutott tovább a rövidprogramból a pénteki kűrbe.A rockervilág imádja a lányt és a produkcióját, csak úgy záporoznak a metálvillák és az elismerő szavak például a Twitteren.

A tévés szakújságírókkal szemben a The New York Times sportújságírója egyenesen az új kedvencének nevezte Tóth Ivettet, aki szerinte ájulás szélére kergette az idősebb bírákat.

Thunder Levin író szerint az NBC-nek ki kellene rúgnia a két kommentátort, akik egyenesen lehúzták a magyar műkorcsolyázó produkcióját.

Ez a lány frissességet hozott a sportágba, a kommentátorotok meg egyszerűen egy seggfej”– írta a Twitteren a tévécsatornának címezve szavait.

A tévés Jerry Steffen azt twittelte, hogy a szakkommentátor a dalszöveg miatt nem szerette az AC/DC zenéjét, pedig Tóth Ivett előadásával szétszedte a házat.

„Izgalmas volt, egyedi és élvezetes! Gyerünk, kicsi lány!”

A zenekedvelők – főleg a rockerek – egyenesen odavannak Tóth Ivett szegecses mellényéért, aminek a hátán az AC/DC gitárosa, Angus Young látható a legendás pózban.

Forrás: www.origo.hu

A fotón: Tóth Ivett az AC/DC ausztrál rockzenekar szólógitárosát, Angus Youngot ábrázoló mellényben és bőrhatású nadrágban mutatta be szabadprogramjátFORRÁS: MTI/EPA/TACCJANA ZENKOVICS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét