Kezdőlap Magyarország Közel 3 millióból újították fel a Ringsted úti játszóteret

Közel 3 millióból újították fel a Ringsted úti játszóteret

974
0

Új padok, hármas hinta, libikóka és barátságosabb környezet várja az itt élő családokat mostantól. Besze Andrea, önkormányzati képviselő saját keretéből valósította meg ezt a beruházást, és erre az évre is vannak még tervei. Egyebek mellett gyöngykaviccsal szeretné feltöltetni a területet, a közelben lévő sportpályát pedig salakkal vagy aszfalttal lefedetni.

Új hinták – köztük egy hármas, amelyen a szülők gyermekeikkel együtt tudnak hintázni, padok, libikóka, és homokfogó rács – megújult környezet, és végre egy szép játszótér várja ettől az évtől a Ringsted úton élőket. Régi vágya volt már ez a lakóknak – mondja Besze Andrea, önkormányzati képviselő.

– Több millió forintos beruházásról beszélünk, sok évnyi lemaradást kellett nekünk most pótolni és behozni. Igazából nagyon sokat segítettek az itteni lakók, a fiatalok, nagyon sok ötletet adtak, ami nagyon fontos, mert mi gondolunk valamire, nem biztos, hogy az meg is felel az ittenieknek. Így közösen összehoztuk ezt a játszóteret. Mondhatnám, hogy be is telítődött, hiszen akik, telepítették a játszóeszközöket, azok mondták, hogy jelenleg már most több játszóeszközt erre a játszótérre nem tudnak telepíteni – sorolta a képviselő.

Itt azonban nem áll meg a felújítások sora, szeretnék ugyanis a talapzatot is rendbe hozni ebben az évben.

– Amit az idei évben szeretnénk még elérni, és én szerintem ez nem egy álom, hanem egy abszolút megvalósítható dolog, az, hogy le legyen gyöngykavicsozva, hiszen az nem megoldás, hogy itt minden évben a parkfenntartó fűnyírást nem tud végezni, mivel félnek, hogy a kavics betöri az ablakokat, és ezért mindig gyomirtóhoz folyamodnak – az szerintem meg nem megengedhető egy játszótéren, ahol a kisgyermekek kúsznak-másznak a fűben – tette hozzá.

Besze Andrea kiemelte: a közelben lévő sportpályát egy ideje kutyafuttatónak használják, így a lakosság véleményét kikérve – a jövőben salakkal vagy aszfalttal szeretnék majd befedetni.

Forrás: www.gyongyostv.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét