Kezdőlap Magyarország A Szociális Munka alkalmából adtak át díjat Gyöngyösön

A Szociális Munka alkalmából adtak át díjat Gyöngyösön

777
0

A Szociális munka napja alkalmából Berzsényi Tamásné vehette át a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetést.

Szuperhősök a filmvásznon léteznek, a valódi hősök köztünk élnek – ezzel a gondolattal köszöntötte a szociális ágazatban dolgozókat Kévés Tamás alpolgármester a Mátra Művelődési Központban, a szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen. Beszédében hangsúlyozta, az ágazatban dolgozók megbecsülése messze elmarad a kívánttól, s a következő időszakban meg kell teremteni azt a feltételrendszert, amely a fiatalok számára is vonzóvá teszi ezt a nehéz de nemes hivatást.

A Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetést 2017-ben Berzsényi Tamásné vehette át, aki nyugdíjazásáig a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ több egységének vezetője volt.

A civil szervezetek és magánszemélyek által alapított Elfogadás díjat T. Bokros Mária, a Legyen mindig otthonuk alapítvány kurátora kapta.

Az ünnepi műsor utáni fogadáson Maka Piroska, a KHSZK igazgatója mondott pohárköszöntőt, aki kollégái elhivatott munkáját méltatta, s arról is beszélt, hogy szerencsére nem csak az ünnepnapon, hanem a hétköznapokban is jelentős figyelem fordul a szociális ágazat felé Gyöngyösön, a fenntartó önkormányzat és a társadalom széles rétegei felől egyaránt.

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét