Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Fideszes szeánsz lesz holnap: nem a lóláb, hanem a ló lóg ki

Fideszes szeánsz lesz holnap: nem a lóláb, hanem a ló lóg ki

2163
0
Nagy Ervin, a kép forrása: www.xxiszazadintezet.hu

Egyszer már írtunk arról a gyöngyösi aktivistáról, aki félig nyitott szemmel járja a várost, és szisztematikusan kizárólag olyan kritikákat fogalmaz meg, ami csak az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, illetve csak az ellenzéki politikusokat célozza. Ő Pető Dorián Valér, aki a Fidesz propaganda egyik helyi megmondó embere, mondhatni, a Fidesz helyi Megafonosa. A „civil politikai aktivista”.

Ő a Mi folyik itt Gyöngyösön nevű Facebook oldal (egyik) üzemeltetője. Úgy tűnik, hogy a választásokhoz közeledve most egy újabb közösségi médiás termék is születik, Mátra City néven. Az oldal körül feltűnik Pető Dorián Valér neve, aki egy rendezvényre invitálja a nagyérdeműt. Lesz „sztárfellépő” is, mint írják: „vendégünk nem más, mint a gyöngyösi származású Nagy Ervin filozófus, közíró, tanár, a Jobbik egykori alelnöke, a Csörte és hasonló politikai vitaműsorok rendszeres politikai elemzője.” Az esemény helyszínéül egy gyöngyösi étterem konferenciaterme szolgál. Mi kiegészítenénk azzal, hogy a gyöngyösi születésű Nagy Ervin a Magyar Hírlap és a PestiSrácok (ahol Jurák Kata is tevékenykedik) állandó szerzője, a HirTV állandó vendége, a XXI. Század Intézet munkatársa, magyarán szólva a Fidesz média fizetett alkalmazottja.

Az élénk fantáziájú szervező blogként működő portálunkkal kapcsolatban is kommentelt már abszurd dolgokat, miszerint az egyik alpolgármester a tulajdonos. Hideg.

Az új oldal, a Mátra City meg is osztotta a Mi folyik itt Gyöngyösön invitáló posztját, amit lájkolt is egyetlen egy fő, aki nem más, mint a szintén gyöngyösi származású Tóth Benjámin.

A Mátra City megosztja, a HírTV-s lájkolja. Kép forrása: Facebook

Aki nem ismerné, Benjámin szokta alámondani a Gyöngyössel kapcsolatos lejárató tartalmakat a HírTv-nél.

Itt bizony valóban nem csak a lóláb, de az egész ló kilóg.

Erős a gyanú, hogy a „közéleti estként” beharangozott esemény valójában egy fideszes szeánsz lesz, ahol minden bizonnyal megidézik majd Gyurcsányt, de valószínűleg megemlítik majd az ellenzék közös országgyűlési jelöltjét is. Persze ez csak megérzés. Az előjelek alapján tehát a rendezvényt kifejezetten csak fekete öves fideszeseknek ajánljuk!

Azért lesz más is, hiszen a helyszínen kávéval, üdítővel, és aprósüteménnyel kedveskednek a résztvevőknek. Az nem tudjuk, a cechet ki állja, elképzelhető, hogy közvetetten mi közösen.

 

J.P.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét