Kezdőlap A nap képe Két gyöngyösi rendezvény is megtalálható a tavaly legnépszerűbb belföldi programok listáján

Két gyöngyösi rendezvény is megtalálható a tavaly legnépszerűbb belföldi programok listáján

1378
0
Kép forrása: tdm-gyongyos.tis.hu

A programturizmus.hu portál állította össze azoknak a településeknek a listáját, amelyek programjait a legtöbben keresték 2021-ben. Az is kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb események.

Települések

A TOP-lista élén a Balaton legkedveltebb városa, Siófok áll, ezt követi a dobogón Győr és Balatonfüred. Eger az előkelő 5. helyen áll. A turisták és az országot felfedezők által kedvelt városok rangsorában Gyöngyös a 45. helyet foglalja el, maga mögé utasítva egyebek között Szilvásváradot, Kőszeget, Berekfürdőt, Csopakot Ópusztaszert és sok balatoni települést.

Programok

A Gyöngyösi Szüreti Fesztivál és a Mátrai Bornapok is megtalálható a turisták által legkedveltebb programok tavalyi TOP 100-as listáján.

A 100 legnépszerűbb programok sorában az 58. helyet foglalja el a Mátrai Bornapok Gyöngyös, míg a Gyöngyösi Szüreti Fesztivál a 78. helyen szerepel. A gyöngyösi programok olyan népszerű eseményeket előznek meg mint az Egri Bikavér Ünnep, a Gyulai Pálinkafesztivál, vagy a budapesti Mesterségek Ünnepe. A teljes lista megtekinthető a Turizmus Online oldalán.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét