Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Heves megye: Egerben rablót, Tarnabodon drogosokat fogtak a rendőrök

Heves megye: Egerben rablót, Tarnabodon drogosokat fogtak a rendőrök

769
0
Fotó / police.hu

Az egri rendőrök másfél órán belül elfogták azt a helyi lakost, akit rablás bűntett elkövetésével gyanúsítanak.

A 24 éves férfi december 19-én 20 óra 30 perc körül az egri belváros kerékpárútján megállított két fiatalkorút. Arra kérte őket, hogy adják oda neki a mobiltelefonjukat, amíg felhív valakit.

Az egyikük elővette a telefonját, de azt nem akarta átadni, ezért csak a kért számot tárcsázták, azonban a hívás nem volt sikeres. Ezt követően fenyegetőzni kezdett, és a telefont követelte, melynek hatására azt meg is kapta, majd távozott a helyszínről.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette Cs. Zsoltot és előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

A hevesi nyomozók is eredményesen dolgoztak, három helyszínen találtak kábítószergyanús anyagot.

Fotó / police.hu

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya december 20-án délelőtt több helyszínen tartott kutatást Tarnabodon, mivel korábban információ merült fel azzal kapcsolatban, hogy az ott lakók kábítószert fogyasztanak.

Az összehangolt ellenőrzésen a rendőrök három lakásban találtak, illetve foglaltak le különböző mennyiségű kábítószergyanús zöld növényi származékot, tablettát, illetve alufóliába csomagolt fehér port.

A nyomozók egy 37 éves, egy 32 éves, egy 20 éves és egy 18 éves férfit állítottak elő a kapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek, és elmondták, hogy csak maguknak, fogyasztás céljából vásárolták a kábítószergyanús termékeket. Ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás – írja a police.hu.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét