Kezdőlap Gazdaság Tervek szerint halad az új ipari terület útjának építése

Tervek szerint halad az új ipari terület útjának építése

722
0
Kép forrása: gyongyos.hu

Az előzetes terveknek megfelelően halad az új ipari terület útjának építése – számolt be róla Gyöngyös Város Információs Portálja. A beruházásnak az eddigi napsütéses időjárás is kedvezett.

Elkezdődött az aszfaltozás, épül a város új ipari területének feltáró útja. A munkálatok jól haladnak, hamarosan elkezdődik a terület közművesítése. Emellett megépül majd a kerékpárút és a csapadékvíz-elvezető árok is – tájékoztatta Szántó Zsolt, a Green Controll Expert Mérnökiroda Kft. ügyvezető igazgatója a Gyöngyösi Televíziót.

A beruházáshoz közel 700 millió forint vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert Gyöngyös önkormányzata. Hiesz György polgármester elmondása alapján: már most vannak az új ipari terület iránt érdeklődő befektetők.

– Éppen ezért öröm, hogy a területet már tavasszal egészen biztosan át lehet adni, miután a közművesítés is megtörténik, és lehetőség nyílik a környékbeli területek bevonására is. Gyöngyösön elsősorban távol-keleti befektetők jelentkeztek – mondta Hiesz György, Gyöngyös polgármestere.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét