Kezdőlap A nap képe Széles összefogás keretében újult meg a Katona József Úti Tagóvoda

Széles összefogás keretében újult meg a Katona József Úti Tagóvoda

516
0
Kép forrása: gyongyos.hu

Széles összefogásnak köszönhetően kívül-belül megújult a gyöngyösi Katona József Úti Tagóvoda – számolt be róla Gyöngyös Város Információs Portálja. Az önkormányzat mellett szülők, valamint több vállalkozó is hozzájárult az ovi épületének korszerűsítéséhez.

Gódorné Jancsó Ágnes vezetőóvónő elmondta: a tavaly elkezdett beruházás során az óvoda korábban használaton kívüli tárolóhelyiségei új funkciót kaptak, megújult és biztonságosabb lett a lépcsőház, ahol egy háromdimenziós falfestmény is helyet kapott, a padlóburkolatot pedig parkettára cserélték. Mindemellett megújultak a mosdóhelyiségek, egy adománynak köszönhetően pedig új bútorokkal rendezték be a teljes intézményt, melyet ki is festettek. A tornaszoba a földszintről felkerült az emeletre, és a biztonság érdekében sportburkolattal látták el. Ehhez mintegy félmillió forinttal járult hozzá az önkormányzat. Az udvar egy sziklakerttel és egy tóval gyarapodott, valamint a falkerítés belső oldalát újra vakolták.

A korszerűsítéseket bemutató intézménylátogatáson Hiesz György polgármester elmondta: őszinte öröm látni, hogy csekély összegből milyen nagy volumenű beruházást sikerült az óvodában megvalósítani.

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét